Nieuws

Nieuwe voorjaarcollectie dekbedovertrekken

Vanaf €39,95

Dekbedovertrek Kline van Damai is als een kunstwerk; een ingrediënt waarmee je eenvoudig karakter en stijl kan toevoegen aan een woonruimte. Het heeft een grof en stoer patroon waarbij de ondergrond voorzien is van een canvas weefsel, uitgevoerd in smaakvolle en contrasterende kleuren waarmee je een statement maakt in jouw slaapkamerstijl.

Vanaf €59,95

Ronde vormen, stijlvolle kleurencombinaties en grafische details maken het dekbedovertrek Moore van Damai een tijdloos dessin waarmee je de slaapkamerstijl naar een hoger niveau tilt. Het Moore dekbedovertrek is voorzien van verschillende lagen patronen waardoor het dekbedovertrek niet alleen comfort en geborgenheid biedt, maar ook als een kunstwerk op bed kan worden gezien. De katoen-satijnen stof voelt heerlijk zacht aan en is in de zomer aangenaam koel op de huid.

Vanaf €59,95

Damai dekbedovertrek Ocean is voorzien van een lijnenspel van vloeiende curves uitgevoerd in rustgevende kleuren. Door ronde vormen en evenwichtige kleurencombinaties toe te voegen aan de slaapkamer creëer je een ontspannen sfeer in de slaapkamer. Het dekbedovertrek is uitgevoerd in heerlijk zacht katoen-satijn wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Vanaf €49,95

Het biologische katoenen dekbedovertrek Swift van Damai straalt één en al rust uit. De aardse kleurtinten, het minimalistische dessin en de 100% organic kwaliteit maken het tot een tijdloos en duurzaam exemplaar, welke eenvoudig binnen verschillende slaapkamer stijlen toe te passen is. Het Swift dekbedovertrek is voorzien van een met de handgetekende structuur waarbij het dekbedovertrek double-face is; de achterkant heeft een uni kleur voor een extra uniek effect en je ook eenvoudig kunt afwisselen.

Vanaf € 39,95

Word vrolijk wakker in een bed vol bloemen met het Deedre dekbedovertrek van Cinderella. Dit mooie kleurrijke dekbedovertrek heeft een verfrissende print en is een echte Eye catcher in de slaapkamer.

Dekbedovertreksets van Cinderella zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan.


Vanaf € 39,95

Haal de maritieme look in de slaapkamer met het dekbedovertrek Boats van Cinderella in sportieve strepen. Dit double face dekbedovertrek heeft een speelse print met hier en daar zeilboten afgebeeld, en het leuke is dat je van kleur kunt afwisselen.

𝑨𝒅𝒗𝒊𝒆𝒔 𝒂𝒂𝒏 𝒉𝒖𝒊𝒔 !!

In verband met de corona maatregelen zijn wij nog steeds gesloten.
Al onze geplande werkzaamheden gaan gewoon door.
Zijn jullie de komende periode toch op zoek naar een nieuwe raamdecoratie, laminaat of pvc vloer?
Dan komen wij met de stalen bij u thuis langs voor een passend advies, uiteraard met inachtneming van de geldende corona maatregelen.
U kunt contact opnemen via 0597-612575 of mailen naar info@zuurwoninginrichting.nl

Let op!
Ook wij mogen geen klanten meer in onze winkel ontvangen.
Echter, wil dat niet zeggen dat we stoppen met onze werkzaamheden.

Onze geplande werkzaamheden zullen wij met inachtneming van de RIVM richtlijnen zoveel mogelijk blijven uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis de mogelijkheden bespreken om toch nieuwe raamdecoratie of een nieuwe vloer te realiseren.

Mocht u iets willen bestellen of een afspraak willen maken, dan zijn wij bereikbaar op:
📞 06-51497151
📧 info@zuurwoninginrichting.nl